ComputereInformationsteknologi

Hvad er en torrent, en opløsning af et computerproblem

Jeg vil ikke kalde mig selv en sofistikeret computerbruger. Måske er det svært at tro, men jeg havde brug for at lære at bruge en computer, der starter med de grundlæggende regler, de nu husker, mest sandsynligt, og 5-årige barn. Hvad kan jeg sige? Nogle mennesker er af den gamle skole svært at vænne sig til de nye enheder.

En sådan et gitter af to personlige computere var fremragende udbytter, fordi nu kan jeg tænke på at købe en bærbar computer, da den computer, der er sluttet til en pc og, og til et TV. Nu ved jeg, hvordan man tilslutte computeren til andre computere og teoretisk besad viden om tilslutning af en bærbar computer til fjernsynet. Snart var jeg i stand til at praktisere og anvende denne viden. Sådan tilsluttes TV'et til en pc, skal du have på hånden et specielt kabel-tv og en pc med tilsvarende indgange \ udgange.

Nu kan jeg anser sig trygge brugere - forstå, hvordan man konfigurerer dit system til at finde og hente næsten alt i world wide web. På grund af nytten af hjemmesiden dannelse koste mig noget. Så i tilfælde af at løse problemerne med din computer, hvis du ønsker at lære sig selv at genoprette ro og orden i deres egen personlige computer, og ikke at give penge, fordi nogen ville værdiges at fjerne banneret i Windows, eller rydde browserens cache, skal du tage deres skæbne i deres egne hænder.

Jeg vil ikke kalde mig selv en sofistikeret computerbruger. Sandsynligvis er det svært at tro, men jeg havde brug for at lære at bruge en pc, der starter med de grundlæggende regler, som nu husker, mest sandsynligt, og 5-årige knægt. Nogle mennesker er gamle skole i lang tid til at tilpasse sig nye enheder.

Til at løse problemer med en computer ikke er forvandlet til en kontinuerlig irriterende øjeblik, jeg troede, at jeg ville være på egen hånd at fjerne programmering fejl. Jeg så en portal, som er helt gratis at give råd til nybegyndere computerbrugere. Dette gjorde det muligt at spare tid egen læring. Det er overflødigt at sige, besluttede jeg at starte med indstillingen pc'en. Jeg vil sige, at computeren indstillingen var meget let, efter 2 dage jeg allerede vidste, hvordan man konfigurerer windose, og en tid til at lære at oprette et lokalt netværk, men så længe de to hjemmecomputere.

Et sådant netværk af to pc'er har været meget vellykket exit, for nu var jeg i stand til at tænke på at købe en bærbar computer som en enhed tilsluttet både til en pc og tv. Nu ved jeg, hvordan du tilslutter din computer til pc'en, og i teorien besad de færdigheder om, hvordan man tilslutte en bærbar computer til fjernsynet. Så var jeg i stand til at praktisere og anvende denne viden. Sådan tilsluttes tv'et til pc'en, bare købe HDMI-kablet, tv'et og pc'en med de passende udgange \ indgange. I tilfælde, hvis du spørger, hvordan man tilslutte en computer til en computer, kan internettet hjælpe her.

Det er let at gætte, hvorfor jeg har besluttet at tilslutte en stationær computer til et tv. De mange forskellige gratis underholdning materiale i det globale netværk, og så lokket til at se film ved at hente dem ved hjælp af torrent. Det var dengang, at jeg indså, hvad muligheder for underholdning område åbner denne gunstige dataudveksling mekanisme.

På nuværende tidspunkt kan jeg betragter mig selv en superbruger - forstår at tilpasse Windows, finde og hente de nødvendige oplysninger i World Wide Web. På grund af den hjælp af portalen nyttig uddannelse var gratis. Så hvis du ønsker at lære på egen hånd at genoprette ro og orden i deres egen bærbare computer, og ikke behøver at betale store penge for noget, som nogen deigns at fjerne Windows banner, eller rydde browserens cache, det er tid til at tage deres skæbne i egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.delachieve.com. Theme powered by WordPress.