Sport og FitnessFodbold

EURO 1960: resultater

Ideen til at holde en turnering mellem hold i Europa dukkede op i 1927. Mens klar over det skete ikke. Efter 30 års UEFA Jeg vendte tilbage til denne idé og skabte en EM eller Cup Anri Delone. Den første lodtrækning fandt sted i 1960. Frankrig tog den sidste del.

regler

Ikke alle de europæiske hold har støttet tanken om at holde euro-1960. For at deltage i turneringen nægtede at 13 fra 30 lande. Blandt dem er Italien, England, Tyskland, Belgien og Sverige. Fodboldforbund mener, at Cup vil forhindre spillerne komme sig efter sæsonen.

De øvrige 17 medlemslande i Liga, deltog i lodtrækningen 1/8 og 1/4 finalerne. Det har bestået i begyndelsen af juni 1958. 14 hold, herunder Sovjetunionen, begyndte forestillinger på 1/8. Irland og Tjekkoslovakiet foretaget en klassifikation kamp.

De 1/8 og 1/4 finalerne afholdt to kampe: ude og hjemme. Semifinaler og UEFA EURO 1960 slutrunden blev afholdt i Frankrig som Anri Delon var formand for det franske fodboldforbund.

starten

Under EURO 1960 lodtrækningen ikke var strengt reguleret kalender - ledergrupper uafhængigt enige om tid og sted. Kvalifikationskampe, som i teorien burde finde sted i første omgang, som blev afholdt kun 5. april og 10. maj 1959. Den første kamp hjemme Irland vandt med en score på 2: 0. Afkastet Kampen blev afholdt i Bratislava, tjekkerne var i stand til at score fire ubesvarede mål og videregivet.

Debut spil UEFA EURO 1960 fandt sted 28 September, 1958. Mødet i USSR-Ungarn var den første Europa Cup historie. Kampen blev spillet på stadion "Luzhniki".

1/8 finalerne

EURO 1960 Fodbold Russisk (USSR hold) startede med en hjemmekamp mod ungarerne. For at bekæmpe det 100.000 fans. Den første mål i kampen (og historien om EM) blev scoret i det 4. minut af den sovjetiske spiller Anatoliem Ilinym. EURO 1960 fodbold USSR blev den første i alt. Vyacheslav Metreveli snart steget kontoen, og Valentin Ivanov lavet ved knusning. Ungarerne var i stand til at svare på kun én bold i den 84. minut.

Afkastet Kampen blev afholdt et år senere - September 27, 1959. Endnu engang held sidet med den sovjetiske hold. Minimalt besejre ungarerne, gik Sovjetunionen til 1/4 finalerne.

I det andet par sammenstød mellem den franske og grækerne. Den første kamp fandt sted i Frankrig. Fyldt "Parc des Princes" oplevede otte mål, syv af dem scorede værterne. Afkastet Kampen endte med score 1: 1.

Den første kamp mellem Rumænien og Tyrkiet fandt sted i Bukarest. Stærkere end rumænerne, hvor han scorede tre ubesvarede mål. April 26, 1959 i Istanbul var vært for den anden kamp. Tyrkiet vandt 2: 0, men det var ikke nok. I kvartfinalerne gik til rumænsk hold.

Par Norge, Østrig første spil afholdt i Oslo. Med et minimum score formået at besejre østrigerne. Afkastet Kampen blev afholdt i Wien og endte med score 5: 2 til fordel for Østrig.

I 1/8 finalen i UEFA EURO 1960 og FIFA mødte Jugoslavien og Bulgarien. Favorit i parret var indlysende. Jugoslavien vandt den første kamp i landsholdet med score 2: 0. Den anden endte uafgjort (1: 1).

En interessant par UEFA EURO 1960 blev Den Tyske Demokratiske Republik-Portugal. Den første match fandt sted i Berlin, hvor værter erkendt (2: 2). Gæsten møde i Portugal, tyskerne scorede to gange, men sejren forblev mestre (3: 2).

Exodus par Spanien-Polen var helt tydeligt. Væk spanske vandt (4: 2). Hjem vandt 3: 0 og gik til 1/4 finalerne.

I de sidste par Danmark spillede mod vinderen af kvalifikationsrunde - Tjekkoslovakiet. I København var det ikke muligt at identificere vinderen (2: 2). Derhjemme tjekkerne slog danskerne store (5: 1).

1/4 finalerne

Den mest ventede match blev USSR-Spanien. Forud for vinderen var det vanskeligt at forudsige. Men fansene var ikke bestemt til at se den spændende konfrontation. Årsagen var de politiske forbindelser mellem de to lande, som har været anstrengt i disse år. Spanien nægtede at besøge Sovjetunionen, tilbød at være vært for kampe på neutralt territorium. UEFA sagde nej, bøde holdet og tildele diskvalifikation. Således gik, Sovjetunionen til semifinalerne i UEFA EURO 1960.

Frankrig fik et par Østrig. Den franske vandt begge spil. Oprindelse endte med en score: 5: 2, den anden - 2: 4.

Portugal imod Jugoslavien. Den første kamp i den portugisiske næppe vandt med en score på 2: 1. mødesvar afholdt i Beograd endte nederlag Portugal (5: 1).

I de sidste par mødte Rumænien og Tjekkoslovakiet. At være i rang af en favorit, tjekkerne trygt vundet to kampe - (0: 2) (3: 0).

semifinalen

I slutningen af maj måned 1960 blev det afholdt lodtrækningen om semifinalerne. Modstanderne af Sovjetunionen gik til Tjekkoslovakiet. Frankrig spillede med Jugoslavien.

Match mellem den sovjetiske landshold var på scenen "Velodrome". Ubesværet indenlandske spillere slog tjekkerne. Det første mål blev scoret af Ivanov i anden halvdel, han fordoblede også resultat, og Viktor Ponedelnik sætte en stopper for kampen.

I den anden kamp blev det betragtet som en favorit af Frankrig, på trods af fraværet af flere centrale aktører. Jugoslaverne førte 1: 0, men straks savnet. Franskmændene har den øverste hånd i spillet og ved den 53. minut førte 1: 4. I det 55. minut kom gæsterne scorede et sekund, men det var ikke nok. Og så det utrolige skete. Mellem 75 og 79 minutter blev jugoslaverne noteret tre gange og nåede endelig.

Match om tredjepladsen

Forstyrret miste Frankrig, meget tøvende holdt den sidste match mod tjekkerne. Utilfredse fans for enhver fejl buhet deres hold. Resultatet blev sejr Tjekkoslovakiet med score 2: 0.

finale

Match af USSR-Jugoslavien fandt sted på en våd felt i regnen. Generelt spillet var lige. Først ser bedre jugoslaverne. På 43 minutter Galic førte holdet frem. Svar sovjetiske spillere kan have på den 49. minut. Den anden halvdel blev afholdt under pres fra Sovjetunionen. Reveal vinderen var ikke muligt i det meste af tiden. Kun 113 minutter Viktor Ponedelnik scorede det andet mål. EURO 1960 USSR hold vandt takket være stædighed af spillerne og den ledsagende held.