HobbyDigital fotografering

Interessante fakta i dristige stil

Hvis nogen er i stand til nemt komme sammen med nedbrydningen af pop kultur, sjælløs kopiering selv, det er deres problem. Hvad gør jeg? Hvad vi ser på internettet i dag - en konsistent tegneserie dum obezyannichestvo ens som tvillinger sites. Pinligt og bitter, fordi sådanne portaler udgør en stor del af vægten af vores internet. Når træt af denne dårlige smag, skrev jeg i søgemaskinen - Unikke og interessante fakta. Blandt bunken af lignende sites jeg kunne finde noget, der tiltrak mig. Jeg næsten med det samme fanget en hård sort humor, som hele mit liv følte sig svag. Hvis jeg var alvorligt sultne for humor lignende sind, ville det nok have kigget på nogle yndlingsfilm, og her - de sorte humor tegninger, selv som noget uvant, men frygtelig spændende. Som et resultat, fem minutters eksponering til portalen stemningen begyndte at forbedre, og ved ældgamle sorg og frustration var væk. Jeg spejlvendt gennem siderne - den bedste SIFCO og straks BDSM - en storslået cocktail, der fylder uhæmmet energi.

Hvis nogen stille og roligt kan stille op med degeneration af populærkulturen, sjælløse kopiering selv, det er deres problem. Hvad gør jeg? At vi overvejer i dag på Internettet - monotone humor, dumme narrestreger lignende som dukker, portaler. Skamfuld og trist på sådanne steder udgør hovedparten runeta. Når træt af denne dårlige smag, jeg har skrevet i søgemaskinen - interessante fakta i en dristig stil. I bunken af tilsvarende ressourcer kunne jeg finde noget, der interesserede mig. Jeg bemærkede straks den kyniske sort humor, ham jeg altid følte sig svag. Hvis jeg virkelig længtes efter en lignende type humor, du sandsynligvis ville have genovervejet nogle yndlingsfilm, og her - den sorte humor billede, generelt lidt uvant, men frygtelig interessante. Som et resultat, at finde den ressource stemningen begyndte at stige, og ved den tidligere angst og frustration var væk. Jeg slugte side efter side - SIFCO smuk og straks BDSM - en storslået cocktail, påfyldning ukuelig energi.

Denne åbenbaring, utilsløret kritik og latterliggørelse af mange menneskelige laster, ganget med den friske, ligesom et pust af ren vandforsyning. Men det var ikke alle de overraskelser, som jeg har udarbejdet en sådan drastisk portal. Interessante fakta i dristige stil bidraget til at elske livet uigenkaldeligt.

Forstå, ser latterlige billeder med ord eller billeder kan se smukke og mange andre ressourcer, men begrebet skønhed i forskellige mennesker, og nogle gange de ikke falder sammen med stereotyper. Jeg var ligeglad, jeg nød bare, hvad han så, diskuteret med venner. Når jeg ønskede at se det hele, og siger: "Her ser".

Nu er jeg ikke så temperamentsfuld og kompromisløs, men det betyder ikke, at jeg er cool at deres nye underholdning, gør det ikke. Regelmæssigt, når der er et frit øjeblik, jeg går til portalen til at tage en pause fra hverdagens problemer. Vi vil gerne sige om de stærke ord af forfatteren, ligesom den mousserende af ressourcen. Og de sjove billeder med billedtekster var forretningsfolk, der har organiseret denne portal. Interessante fakta, Funny collager - er ikke taget fra andre ressourcer underholdning, og lave dine egne forfatterne til denne særlige portal. Alle de bedste til forfatteren (eller forfatterne), og sige en stor "tak" til for den vidunderlige holdning bazurka.net site.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.delachieve.com. Theme powered by WordPress.