Sport og FitnessOutdoor Sports

Russisk Biathlete Olga Viluhina: biografi, resultater, billeder

Denne stadig meget ung, men allerede en fremtrædende atlet sit første meningsfulde sejr i den internationale konkurrence vandt i 2006 ved VM. Hun deltog i junior konkurrencer, da hun var kun 14 år gammel. Olga Viluhina vandt derefter ikke kun spurten, men tjente yderligere to medaljer: i relæet - sølv i jagten - en bronze.

CV

Olga blev født i 1988 i Bashkortostan (Mezhyhirya), den 22. marts. Hendes forældre: far - GV Viluhina, på et tidspunkt arbejdede som civilingeniør, mor - OV Viluhina, operatøren af det lokale kedelhus.

I første omgang, Olga Viluhina arbejdede i sportsskole skiløb. Hendes forældre bragt der. Men i denne form for en pige er ikke alt gik, og hun blev bedt om at skiskydning. Dette var en skelsættende begivenhed i begyndelsen Oli karriere.

I gymnasiet, hun var en god elev, læse en masse siden barndommen. Hun har en favorit forfatter Paolo Koelo roman "Elleve minutter".

Olga Viluhina: foto, første sejr

Olga permanent træner - Valery Ivanov, nu - den samlever.

Som nævnt ovenfor, den første betydelige sejr for de atleter var ved World Junior skiskydning Championships i 2006, der blev afholdt i USA (af Presque Isle). Der er hun ikke kun individuelle løb var, hvor hun tog 26. plads. I disse konkurrencer, hun kæmpede med de høje internationale niveau atleter. Det skal bemærkes, at på det tidspunkt Viluhina skiskydning kun 2 år.

Følgende alvorlig konkurrence for hende var i Martello, hvor han var også VM i skiskydning. Men her var hun ude af stand til at gentage sin tidligere resultat og vandt sølvmedalje (andenpladsen) i stafet.

Den mest succesfulde i den sportslige karriere af talentfulde atleter har været EM, der blev afholdt i byen Ufa (2009). Så blev Olga Viluhina fire gange europamester blandt unge sportsfolk. Disse junior konkurrencer hun var i stand til at klatre op på podiet i alle 4 faser af konkurrencen, efterbehandling i 1. omgang.

Splendid succeser er ikke gået ubemærket af repræsentanter for landets landshold. Hun blev inviteret til at deltage i konkurrencer i Khanty-Mansiysk (trin Cup). Det var således på listen over de seks bedste atleter og gik til holdet af det russiske hold.

yderligere fremskridt

I det russiske hold for første gang gik hun til Oberhov på gebyrer for træning, hvor han uventet blev syg. I den forbindelse har det ikke deltaget i nogen Cup-løb, og endda springe nogle faser af IBU Cup. I sæsonen 2010/2011 Olga tog igen del i den allerførste fase af VM, og så hendes helbred svigtede igen.

Efter en sygdom Viluhina vandt to gange den førende sted i spurten, der blev afholdt i Italien og Sverige. Men på den IBU Cup Olga Viluhina efterladt uden en præmie sted på grund af en latterlig forglemmelse, skødesløshed. Hun glemte at bære hans nummer, og mens den kører efter ham, atleten startede med en hitch og blev forsinket i 40 sekunder. Præcis denne gang, og adskille det fra vinderen af konkurrencen.

Sæson i 2011-2012. Han bragte atlet succes. I Hochfilzen, hun vandt med holdet i den blandede relæ og tog bronze i kapløbet i Ruhpolding.

I 2013 ved VM skiskydning Olga Viluhina klatrede til 2. pladsen.

Olympiade "Sochi-2014"

Sochi OL - de første olympiske lege for 25-årige atlet. I denne henseende ingen virkelig ikke op til forventningerne. Men det overraskede mange, da en 7,5 kilometer lange løb blev vundet af olympisk sølv.

Hun følte temmelig sikker og gjorde sit bedste for ikke at give titlen slovakiske olympiske mester Anastasia Kuzmina. Viluhina, skyde godt, mister kun Kuzmina hastighed.

I stand Olga Viluhina efterhånden gentagne gange rejst til podiet efter et relæ hold vinder løbet (både kvindelige og blandet). Ved ret det er en regelmæssig på top 10 bedste russiske atleter. Men før de enkelte uddeler den højeste standard det har ikke endnu nået. Det er stadig ikke kommet.