Sport og FitnessFodbold

Viljestærke sejr: essensen af udtrykket og betydningsfulde kampe

Den viljestærke sejr er dette et sjældent fænomen i forskellige sportsgrene. For at opnå en viljestærk sejr af holdet skal demonstrere en meget stærk karakter og vedholdenhed, at ønsket om at opnå det ønskede resultat, uanset hvad. I disse spil meget ofte åbenbare lederegenskaber enkelte kunstnere og kraften i den ånd af den kollektive som helhed.

Viljestærke sejr i fodbold - hvad er det?

Sandsynligvis langt fra sport mennesker kan ikke umiddelbart forstå begrebet. Faktum er, at nogle gange hold nødt til at gøre en vilje, magt til at vinde, og når det nu var 0: 0. For eksempel kan du huske kampen i anden runde af Euro 2016 mellem Frankrig og Albanien hold. Indtil den 90. minut holdt lig med udgiften, selv om franskmændene har en betydelig fordel. I tillægstid, den fremtidige hjem af Euro finalister var i stand til at score to ubesvarede mål. Men dette er ikke en viljestærk sejr!

Brugen af et sådant sport sigt er hensigtsmæssig, når vinder holdet gik glip af første. For eksempel i en venskabskamp mellem landsholdet for Rumænien og Ukraine, før Euro 2016 rumænere har åbnet en konto i det 22. minut af kampen, men i sidste ende, ukrainske atleter vandt 4: 3.

Viljestærke sejr i finalen i store turneringer

Den største turnering i fodbold, er:

• VM;
  • EM;
  • Europa Cup;
  • UEFA Cup (Europa League).

I historien om verdens fodbold er der flere kampe med viljestærke sejr at fans husker i årtier og kan citeret som et eksempel for tegn uddannelse af unge sportsfolk.

Recall 1930 VM, mellem Argentina og Uruguay. Selvfølgelig deltagerne i kampen, og de fans, der deltog i sidste, er ikke længere i live, men det var den første alvorlige comeback i finalen. Argentinere i kampen fra den første åbnede scoringen og vandt den første gang - 2: 1. Fodboldfans er godt klar over, at de første mestre var Uruguayans. I anden halvdel var de tre gange ramte porten af hans rivaler og vandt 4: 2.

Finalen i Champions League 1998/1999, der på grund af de i alt uheld i den første semifinale med "Bavaria" ikke spillede "Dynamo" Valery Lobanovsky, husk, sandsynligvis, alle de fans i løbet af 23-25 år. Fremad, "Bavaria" Mario Basler i det 6. minut frispark smukke Stroke slag omkring muren. Målmand "Manchester United" Edwin van der Sar kunne ikke parere slag. Sir Alex er meget angrebet i hele kampen, men kunne ikke score det legendariske Oliver Kahn. Afkobling kom til 90 + 90 + 1 og 3 (dvs. kompenseres for den anden halvdel, den tid), når Ole Gunnar Solskjaer og Teddy Sheringham to gange scoret efter fodring vinkel. Sejren af "United" med en score på 2: 1 vil for altid forblive i hjerterne hos fodboldfans.

I 2005 var der en mere tung viljestærk sejr. Ved slutningen af Champions League mødte vi, "Milan" og "Liverpool". Det italienske hold i den første halvdel, scorede tre gange i porten til briterne, ikke conceding et enkelt mål. Det syntes, at holdet Andriy Shevchenko ikke lod en modstander. Men hvad der skete på banen fra 45. til den 60. minut, vil andet end et mirakel ikke navn. Efter at have tabt decideret første halvdel var i stand til at kæmpe sig tilbage og bringe det til en straffesparkskonkurrence, som de vandt Liverpool.

Sovjetiske og russiske fodboldlandshold

Viljestærke sejr af russisk fodboldhold, desværre er der ikke så ofte. Og dette problem er rodfæstet i den sovjetiske fortid. Men der er en lys side!

For eksempel, der minder om længst glemt OL i 1952. I de 1/8 finalen i USSR landshold spilles med Jugoslavien. Efter 1. gang mistet vores yugam 0: 4. I begyndelsen af 2. halvleg, det nu var 1: 5, men den indsats, Vsevolod Bobrov og Vasily Trofimov sovjetisk hold vandt retten til at afspille Delekærven i det 89. minut.

Ganske vist er der var viljestærke sejr og det russiske hold. I 2015 russerne foretaget en venskabskamp med Hviderusland. Først åbnes af russerne i det 20. minut. Men så angriber Kazan "Rubin" Sergei Kislyak scorede to gange i porten Igor Akinfeev, men i sidste ende spillerne fra det russiske hold lykkedes tre gange mere for at bryde igennem forsvaret af Hviderusland. Viljestærke sejr tæller i dette tilfælde.

det ukrainske hold

Den første sejr vilje holdet i Ukraine er fast 18 maj 1993 i Vilnius. Litauere åbnede scoringen i det 4. minut, og ukrainerne scorede på det 18. og 22 TH minutter. Maj 25, 1994 Ukraine tog Hviderusland. Den første halvdel sluttede med stillingen 0: 1, men derefter lykkedes ukrainerne at score 3 mål i anden halvdel. September 6, 1995 en officiel kamp, udvælgelse for 1998 Mundialyu litauerne også scorede første mål hjemme og vandt 1. omgang. Dette faktum forhindrede ikke ukrainerne i den anden halvdel til at sende bolden i mål 3 baltiske lande. En tredje viljestærke sejr over litauerne blev nået i Kiev august 13., 1996 Viktor Leonenko udlignede i det 45. minut (1: 1), og kampen i sidste ende endte 5: 2 til fordel for Ukraine.

Sportsspil

Som du ved, kan du tjene penge ved at gøre vellykkede sportsvæddemål. Dybest set, spillerne satse på sejr gæster eller værter, tegne antallet af scorede mål. Men der er andre muligheder. Hvad er en "viljestærk sejr" i satserne? Hvis du mener, at kampen "Dynamo" (Kiev) - "Shakhtar" (Donetsk) vinde Dynamo, men de første score minearbejdere kan trygt sætte på en viljestærk sejr i Kiev. Hvis spillet er slut på den måde, vil du være i stand til at opfange sejren.

Viljestærke sejr i fodbold (hvad det er, vi har gennemgået i artiklen) - det er altid en vidunderlig og spændende forestilling.