LovUlovlig indtrængen

Bilister Pas Witness !!! Dtp - Skilsmisse

Ved mail har jeg modtaget meddelelse om, at den 16.01 2012, jeg flygtede fra ulykkesstedet.
Som en lovlydig borger, jeg var straks i færdselspolitiet afdeling CJSC Moskva, som ligger på Skolkovskom Shosse, 29, inspektør bekendt mig med sagen, som viste, at :. "Januar 16, 2012, jeg flygtede fra ulykkesstedet, beskadige denne bil Nissan Qashqai, der ejes Ivanova Anna Viktorovna. På den del af de sårede har et vidne, der hævder at have en gæst parkering på parkeringspladsen i nærheden af butikken "Pyaterochka" beliggende Ul. 26 Baku kommissærer, 8, en bil med state nummer, der svarer til antallet af min bil, beskadigede højre foran døren bil Nissan Qashqai, og derefter flygtede fra stedet. " I ikke tilfældigt, var jeg ikke involveret! Skader på min bil der! Bil to gange bestået eksamen i færdselspolitiet, fotograferet, data knyttet til sagens akter. Fra ord Ivanovoy A. V. skader er fundet ved 14.30 minutter. På det tidspunkt var jeg på sin arbejdsplads, for hvilke der er vidner. Min bil var parkeret nær arbejde og ikke bevæger sig! Ring færdselspolitiet optaget ved 16.30, er det spurgte: "Hvad gjorde klokken offer to?!" 16. I 30, jeg virkelig kunne være i nærheden af butikken, der er at leve i nærheden ... Det viser sig, at offeret ventede tålmodigt, "egnede" chauffør, der grødomslag nær sin bil, og måske var det jeg?! Men hendes bil er blevet beskadiget! Vidnet talte butik saleswoman, som ikke kun formået at registrere antallet af bilen, men også tydeligt se chaufføren. Som du måske har gættet, tegnene dækker hinanden. For én ting, der er beskrevet vidnet mig efter hvordan jeg så offeret.
Og nu jeg er nødt til at bevise sin uskyld til denne ulykke !!!
I trafikken, jeg skrev en ansøgning om undersøgelse af min bil dog inspektøren i klartekst sagde, at eksperterne skriver den konklusion, således at eliminere bilens involvering (for små læsioner) er næsten umuligt, og retten vil stole på vidneudsagn fra et vidne, på den del af offeret, ikke fra min side. Det vil sige, jeg har a priori skyldig!
Det viser sig, at vi lever i en tilstand med en formodning om skyld!
Og ordet "vidne" ikke spørgsmålstegn, i modsætning til indgåelse af en embedsmand, uafhængig undersøgelse. Folk pas !!!

Da denne saga har ikke zakonchina, der skal fortsættes ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.delachieve.com. Theme powered by WordPress.