FormationHistorie

Hvordan er konkurrencen "Den stærkeste mand i verden"?

Den stærkeste person at vælge er ikke så simpel. Alle ansøgere skal udføre forskellige opgaver under de samme forhold. Kun i dette tilfælde kan man sammenligne en helt med en anden. Hvert år et eller andet sted i slutningen af december eller begyndelsen af januar afholdes internationale konkurrencer, der kaldes "Den stærkeste mand i verden". Konkurrencen involverer 30 af de stærkeste mennesker i verden fra forskellige lande.

Hvordan går disse konkurrencer?

Den stærkeste mand i verden skal passere mere end en test. Af de tre dusin atleter i finalen falder kun ti personer. De vælges som følger: Tilbring fem runder, som hver især bestemmes af to vindere, der automatisk falder ind i finalen. Tidligere var disse konkurrencer uinteressant og rå. I vores tid tværtimod er konkurrencen meget populær. Arrangørerne gjorde disse konkurrencer til et interessant og spændende show. Alle stærke mennesker skal gennemgå forskellige konkurrencer. Kun få af dem er beskrevet i artiklen.

1. Udkast til køretøjer. Alle deltagere skal trække en bestemt transporttype til 30 meter. Den, der udfører denne opgave hurtigere, vil vinde. Normalt trækker lastbiler, fly, busser, trolleybusser og lige togvogne.
  2. Squats med en tung belastning på skuldrene. Lasten kan være en bil, mursten eller endog en gruppe mennesker på en platform. Vægten overstiger normalt 400 kg.
  3. Et interessant navn til den næste konkurrence er "Overførsel og tegning." Deltagerne skal flytte ankeret med en kæde til en vis afstand, så bæres de samme ting tilbage. Som arrangørerne af konkurrencen har korrekt noteret, transporterer deltagerne fragt i en retning og trækker dem til den anden. Dette er konkurrencerne!

Interessante fakta

Konkurrencer "Den stærkeste mand i verden" holdes siden 1977, deres hjemland er USA. Det største antal medaljer, nemlig 21 (heraf 8 guld) fra Amerika, efterfulgt af Island, efterfulgt af Polen. I 2008 blev Hall of Fame åbnet, dedikeret til flere vindere af disse spil, det mest ærværdige sted, selvfølgelig tildelt til Mariusz Pudzyanovsky.

Mariusz Pudzyanovsky er en ægte helt

Denne mand er med rette værd at titlen - "Den stærkeste mand i verden." Pole ved fødslen Mariusz Pudzyanovsky er den mest berømte vinder af disse konkurrencer. Han fik koppen fem gange, to gange tog han et hæderligt andet sted og en anden gang tredje. Mariusz Pudzyanovsky er utvivlsomt den stærkeste mand i verden. Billedet viser den polske atlet før konkurrencen "Duck walk".

Zhudrunas Savickas - verdensrekordindehaver

Judrunas Savickas blev født i Litauen. Han er en tre-time vinder af konkurrencen "Den stærkeste mand i verden", og han tog også anden plads tre gange i disse spil. Jurdrunas otte gange deltog i konkurrencen "Arnold Strongman Classic", som blev organiseret af Schwarzenegger selv. Han tabte aldrig ved disse konkurrencer. Til alle hans præstationer kom han ind i Guinness Book of Records.

konklusion

Således bestemmes den stærkeste person i verden årligt i internationale konkurrencer. For eksempel er den nuværende verdensmester allerede en to-time vinder - American Bryan Shaw.