Sport og FitnessTennis

Wimbledon: historie, beskrivelse, tradition

Tennis - en af de mest aristokratiske sport. Dette skyldes i høj grad Wimbledon, har 130 års historie og bevare deres traditioner til denne dag. Han er en af de fire mest prestigefyldte Grand Slam-mesterskaber, der blev afholdt All England tennis og kroket klub.

Lidt historie

Det hele startede i juli 1877-th, når det område af klubben, i det sydvestlige London (sted Worple Road), der blev afholdt den første konkurrence i tennis, som blev overværet af 22 personer. Turneringen blev afholdt kun for mænd i singler. Vinderen var at modtage en præmie på 35 guineas, betales kun en af konkurrencerne. Atleter konkurrerede i 4 dage, og den sidste kamp tiltrak 200 tilskuere, som gav nogle indtægter til arrangørerne. Den første mester, trådte hans navn i historien om turneringen, var en lokal butiksindehaver Spencer Gore.

Siden 1884, på banen der var de første udenlandske deltagere og konkurrencen program suppleres af kvindelige og double. De første vindere var Maud Watson og Renshaw brødre, tog føringen i et par år. I 1913 blev den årlige turnering i den internationale føderation have status af VM (der var tre) på grønsværen. Konkurrencer blev kun afbrudt i løbet af første og anden verdenskrig, at blive en virkelig masse spektakel.

Siden 1922 turneringen har ændret placering, men forblev i London-området - Church Road, hvor Centre Court på 13 500 mennesker blev bygget. Seerne lokkes gennemføre forskellige lotterier. Interessen for konkurrencen er steget i 1937, da den første tv-udsendelse blev afholdt. Repræsentanter for de socialistiske lande har sluttet sig til at deltage i mesterskabet i 50 år. Siden 1967, den første Wimbledon tennisturnering var åben for fagfolk, efterhånden fået status af en af de vigtigste konkurrencer i nettet.

Domstole, belægningen

I dag, som en del af tennis komplekse 19 domstole med græs. Centrale, med antallet af seere i de 15 tusinde mennesker, og Retten №1, indført i 1928, kun to ugers brug om året i løbet af turneringen slagskibe. Konkurrencen er involveret og Retten №2, i daglig tale kendt som kirkegård af mestre, som dens områder ofte lider nederlag spillere. På Centre Court i 2009, bygget af en glidende baldakin i tilfælde af regn. Elektricitet er ikke brugt, så de spilles kun i dagtimerne.

Græsset er lagt i ruller, er det specielt dyrkes i Yorkshire. Jordens sammensætning er ikke beskrevet. Vi ved kun, at plænen består af rug og svingel to varianter, til at passe til 14 personer ledes af en agronom, en position, som er meget prestigefyldt. Sward højde - 8 mm, der på sådan en belægning spille tennis. Wimbledon var berømt for det faktum, at på hans pads altid flyvende duer, som på én gang ødelagt af en høg. Nu bruges mere humane måder.

Sammensætningen af

I to uger, Wimbledon bliver et sted af konkurrencereglerne ikke kun professionelle spillere, der spiller i fem cifre, men juniorer og seniorer, samt kørestolsbrugere. Indtil 1924, de tidligere mestre var kun runde af opkaldet, men efter reglen ændringer blev sået spillere og tegne på nationalt plan, hvor vinderne har lige vilkår med andre spillere. Med introduktionen i 1973, rangordning ATP er ophørt med at bestemme sammensætningen af holdene, der deltager nationale forbund.

Wimbledon er forskellig fra de andre i, at såning 32 spillere er ikke afhængig af den officielle ranking, men ud fra resultaterne af opførelser af atleter på græsbaner i de senere år. Traditionelt i løbet af 3 uger på tærsklen til Wimbledon konkurrencer "Masters" -serien at forberede sig til spillet på græsset - den hurtigste tennis sind med lav bounce bolden.

traditioner

Konkurrencen afholdes under protektion af den kongelige familie i Storbritannien, så adskiller en vis konservatisme og streng overholdelse af traditioner. Arrangører afviger ikke fra den dato, der fører nedtællingen fra 1. august på mandag. Beregning 6 uger, så turneringen 2016 begyndte den 27. juni. Arena og grunde er indrettet i grøn og magenta, da de er den officielle konkurrence. Atleter skal vises i en hvid kjole med en lille procentdel af indsatser af pastelfarver. Dommerne refererer til mandlige deltagere er strengt ved navn, til kvinder - med præfikset "Miss" eller "fru".

Traditionel fest ved Wimbledon - ti jordbær med fløde. Det bragte i fra britiske gårde, hvor specielt dyrkes for gæster. Da fjernelse og levering afgrøden strækker mindre end én dag. For konkurrence periode bruger omkring 150 tusind plader.

interessante fakta

Mandlige vindere modtager en præmie i form af en kop forgyldt sølv. Kvinder - en sølvbakke. Men det vigtigste - det er økonomisk erstatning, som har en tendens til at øge hvert år. I 2016 hævede Wimbledon præmiepenge med 5%. Som et resultat, det er lig med 28,1 millioner pounds (ca. US 41 millioner dollar). Vinderne i singler - brite Endi Marrey og amerikanske Serena Williams - modtog i alt 2 millioner pounds. Denne lighed fører nedtællingen til 2007, selv om mange fagfolk anser det uretfærdigt, fordi mænd bruger på banen i 2 gange mere spilletid.

Siden 1977 blev museet åbnede i forstæderne til London. Wimbledon vises i interessante udstillinger og en tredimensionel matrix form Dzhona Makinroya, fortæller et spændende spil. Museet huser Maria Sharapova dress - vinderen af turneringen i 2004 år. Anlægget fungerer året rundt, lukker dørene under turneringen.

Blandt rekorden for antallet af sejre - tennisspillere, der har vundet titlen 7 gange: Steffi Graf, Uilyam Renshou, Pete Sampras og Roger Federer. Martina Navratilova var i stand til at gøre det 9 gange, det sidste - i en alder af 46 år.