MarkedsføringMarketing Tips

Tribute real talent

Jeg mødte hende sent om aftenen, det var allerede langt ud over 23,00., Da hun ringede til mig på min celle og fortalte om mulighed for at mødes. Jeg har ikke love hende en masse penge for en konsultation - nej, tværtimod, skrev jeg hende, at jeg ikke har dem på alle, og at jeg er lige begyndt deres vej i branchen.
Det bekræftede udnævnelsen i en ikke-triviel etablissementer i byens centrum, og jeg ser frem til udseendet af feer, som vil give mig en magisk pille, og den næste dag jeg vil vågne op velkendt og, endnu vigtigere, rig.
Hun var sent i 15 minutter, men tro mig, jeg har efterfølgende ikke fortryde walking forventninger. Da hun dukkede op, jeg troede endda, at hun ved, hvad jeg ser ud, og at vi mødes allerede langt ikke første gang, og det virker for mig og min succes. "Jeg er al opmærksomhed, og du - en erklæring" - sagde hun, i stedet for den traditionelle hilsen, end sætte mig i absolut chok. For et par sekunder, jeg troede, det er det værd bare det at sige noget, men en eller anden grund besluttede at fortsætte. Jeg havde ikke tænkt på noget bedre end at starte sin historie med, hvor jeg er, hvad min uddannelse og hvad jeg har tænkt mig at tjene til føden. Min utilslørede overraskelse, hun lyttede meget nøje og aldrig afbrød mig i 15 minutter, som jeg var forelæsninger hende min skæbne som et fad.
"Nå, det er det, unge mand ..." - sagde hun ... og jeg forventede ikke noget godt fra samtalen ... Jeg virkelig ventet længe tirrady populære tilråb, som jeg tog hendes tid. Og jeg var endda klar til at svare, da pludselig spurgte hun: "Og hvad der motiverer dig, du har intet mere at gøre det?" ... Og igen jeg var tabt ... Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg ønsker at blive advokat og hjælpe mennesker i vanskelige situationer.
"Den sociale motivation" - er den første, jeg forstod fra samtalen. Nastes viste mig på computeren, hvor mange point, der fører hende til målet, det har. Og så indså jeg, at jeg ikke startede med det. For det første var det sætningen "tjene penge", og det er først derefter hævdet, at af hensyn. Hun gjorde ingen hemmelighed, at 75% - af hensyn til sig selv.
"Du skal ikke skjule din egen fordel" - er den anden ting jeg indså. Folk tror ikke på uselviskhed, er virkelig værd at tale om ret til deres egne formål.
Der fulgte en temmelig lang monolog Nastes hvor hun fortalte mig om min målgruppe, deres problemer, problemer, udgifter til ydelser. Faktisk havde hun ikke fortælle mig, hvad jeg ønskede at høre fra hende. Jeg ved ikke, hvor pengene kommer fra, hvordan man får i morgen rigtige kunder, hvordan man laver en million, sælger Maserati ...
"Du skal ikke tænke over, hvordan, og at tænke, hvad jeg har brug for" - det er den tredje ting, jeg har lært fra en samtale med Nastes. Jeg troede virkelig, at hun ikke vidste, hvad han ville gøre i morgen, men ved præcis, hvad der vil være resultatet af den kommende dag. Og så hun endelig brød alle mine ideer - hun bragte mig en to-do liste på den sidste dag med noter om gjort og ikke gjort. Jeg kunne ikke sige med sikkerhed, men føler det er 95% færdig ... og så det lignede et år ... Hun lærte mig at planlægge, uden at diktere, hvordan det skal gøres. Til denne hun tak.
Jeg havde virkelig indtryk af, at det gør sit arbejde ved at følge en enkelt intuition. Selvom dets store erfaring fortæller en anden historie - jeg læst en masse om det i en bunke blade - eventyr af reklamer i Ukraine, for det fremmer et netværk af konfekture i Altai Territory ... det opisyvet unikke business cases taget fra eksempel af hendes kolleger fra Arkhangelsk ...
Og vigtigst af alt, viste hun mig, at du skal elske dig selv i forbindelse med deres handel. Behov for at bære deres design på deres hænder, og at behage dem, til at gøre alt for dem ... at omgive dem med omhu ... Hun blandet med kvindelighed af erhvervslivet og få en hel horde af kunstneriske frembringelser - hendes pander, projekter, skitser (ved den måde, hun havde en enorm bunke af skitser ssoboy altid, på trods af den ultra-moderne mini-computer).
Opsummerende kan jeg fortælle dig en ting - der er mennesker, der nægter at hjælpe, der vil være skadelige. Som Nastes nægtede at give mig en magisk pille til succes i erhvervslivet, og skubbede mig selv til at udvikle deres egen, kun i sin recept, kun for min "sygdom" kun for min karakter. Jeg er sikker på, at en dag de unge studerende, der vil omgive mig, ville jeg bare være taknemmelig ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.delachieve.com. Theme powered by WordPress.